Hvem er MIRANDA Partners A/S?

Virksomhedsprofil

MIRANDA Partners - er en konsulentvirksomhed, der udvikler og rådgiver for optimale IT-løsninger - altid med kundens behov i centrum. Virksomheden er stifte i 1998.

Vi har et stærkt team af medarbejdere med mange års erfaring. IT er blevet en del af vores passion og efter mange års projektarbejde har vi en skarp kompetence som vores kunder er glade for at anvende.

Vi vil gerne arbejde med kunder, der har brug for vores hjælp til at overvinde en barriere enten teknisk eller forretningsmæssigt.

Vores konsulentydelser har dækket mangfoldige opgaver. Vi har deltaget i alt fra ledelsens overvejelser om indkøb af systemer, til planlægning af en passende organisatorisk implementering. Vi kan i perioder erstatte nøglepersoner, der af den ene eller anden grund har forladt en virksomhed i utide. 

Målsætning

Vores vigtigste målsætning er at opbygge langvarige relationer til vores kunder og udvikle teknologiske løsninger, der lever op til kundernes behov og derved skaber så stor værdi som muligt. Vi lægger vægt på et tillidsfuldt forhold med god kommunikation.

I tidligere projekter har vi uddannet en stor virksomheds brugere i et enterprise system, så anvendelsen blev ensartet.

Vi har også trænet enkeltpersoner til kompetenceløft, og selvfølgelig leveret og udviklet store som små løsninger gennem tiden.

Kompetencer

Som sagt: Vi udvikler og rådgiver om optimale løsninger med kunden i centrum.

De mange år i IT-branchen har givet os erfaring med mange områder.
Vi tilbyder blandt andet løsninger og ydelser indenfor:

 • Dokumentstyring
 • Systemudvikling
 • Systemintegration
 • Server vedligehold
 • Content Management System
 • Support

Se mere her

Hvem arbejder vi sammen med?

MIRANDA Partners har været forhandler af Microsofts produkter i mange år og har blandt andet opnået den eftertragtede titel som Microsoft Gold Certified Partner. Udover Microsoft er vi desuden forhandlere af og partnere med følgende stærke samarbejdspartnere:

Umbraco

Umbraco CMS - Open Source Website software

DocsCorp

contentCrawler, compareDocs, pdfDocs samt mange andre
Kontakt os

Brug for hjælp?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores ydelser eller løsninger. Har du andre spørgsmål, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Gå til vores kontaktside for at få et uforpligtende tilbud på netop dine behov.

Kontakt os

Kundereferencer

Energistyrelse Domicil Amaliegade

Energistyrelsen - Udvikling af CO2 kvotesystem

Energistyrelsens logo

"Det har været vigtigt, at vi har kunnet kommunikere sammen. IT konsulenterne har været gode til at sætte sig ind i vores verden og forstå vores problemstillinger og behov, og de har været gode til at inddrage os i løsningen af opgaven, så vi har følt os trygge ved det færdige produkt. Det har været meget tilfredsstillende, fordi det har givet os forståelse for systemets funktionalitet."

Iben Spliid, Civilingeniør, Energistyrelsen

Sundhedsstyrelsen & Lægemiddelstyrelsen - Flere systemer

Sundhedsstyrelsens Logo

"Det er vigtigt, at en IT-leverandør har fornemmelse for, hvad vores arbejde omfatter, og at det her kan vedrøre liv og død. I den forbindelse synes jeg, at MIRANDA Partners har haft rigtig stor forståelse for vores område. De ved godt, at når systemet er nede, så har vi store problemer, fordi det er et område, der virkelig er kritisk. Hvis vi af en eller anden grund har problemer, og vi så ringer til MIRANDA Partners for at få hjælp, så synes jeg, at de hurtigt kommer ud til os, og de kan som regel se, hvad problemet er."

Jeanne Majland, Farmaceut, Sundhedsstyrelsen

 

Kræftens Bekæmpelse - Uddannelse, ServerCheck og Udvikling 

Kræftens Bekæmpelse Logo

"Jeg synes, vi har fået en udmærket og velkvalificeret rådgivning fra MIRANDA Partners og der har ikke været nogen ubehagelige overraskelser undervejs i projektet. Vi har fulgt tidsplanen, og alt i alt svarer løsningen ganske godt til det scenario, vi blev stillet i udsigt."

Jørn Schou-Nielsen, Tidl. IT Chef, Kræftens Bekæmpelse

Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) - Dokumentstyring og flere udviklingsprojekter

FRI's Logo

"MIRANDA bestræber sig på at levere topkvalitet hele vejen igennem, hvilket desværre ikke er karakteristisk i IT-branchen. Vi har følt, at vi har fået meget kvalitet for pengene og præcis den kvalitet, vi forventede. Det er utroligt, hvad MIRANDA kan på udviklingsprojekter."

Kenny Munck, Tidl. IT Chef, FRI

Gode grunde til at vælge os

Vi har styr på økonomien

Siden MIRANDA Partners blev stiftet i 1998, har virksomheden været funderet på solid økonomi. I 2008 modtog vi første gang kreditvurderingen "AAA Højeste Kreditværdighed", som vi har opretholdt lige siden. Det er den højeste kreditværdighed, som Bisnode kan tildele. For at opnå en AAA (Trippel-A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser. Indenfor AAA kan der desuden fås eksklusive anerkendelser, alt efter hvor mange år virksomheden har opnået AAA status i træk:

 • AAA Bronze 3 år
 • AAA Sølv 5 år
 • AAA Guld 10 år

Med placeringen i den højeste kreditklasse, hvor vi stadig befinder os i dag, understreges vores position som en velkonsolideret virksomhed. Denne en klasse tæller ca. 10.000 danske virksomheder. Bisnode oplyser at der i 2014 kun var 1.190 virksomheder, der opnåede dette niveau, og deraf kun 21 i kategorien "Konsulentvirksomhed vedrørende informationsteknologi".

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Et team med erfaring og stærke kompetencer

Vi er et stærkt team af tekniske konsulenter, der har prøvet det meste indenfor IT. Nogle af os har været på hold sammen, siden det hed EDB og frem til nu. Vi programmerer, udvikler løsninger, yder IT-rådgivning, opsætter hjemmesider og meget mere for vores kunder.

Du får stærke kompetencer på især Microsoft og OpenText i dit team, når du samarbejder med os.

Vi har rigtigt mange vellykkede kundeopgaver på systemløsning, konsulentvirksomhed udviklingsopgaver og IT-revision bag os.

Vi skaber optimale løsninger med kunden i centrum

Vi drives af at give den bedste IT-rådgivning og udvikle optimale løsninger, der lever op til din virksomheds behov og krav. Vores værdier og kundesyn afspejler vores måde at arbejde på:

 • God kommunikation og gensidig respekt
 • Specialiseret viden med fokus på Microsoft teknologi
 • Vi vil forstå kundens kerneforretning
 • Engagerede medarbejdere skaber optimale løsninger
 • Kontinuitet og struktureret samarbejde skaber stabilitet