MIRANDA Partners A/S - Modtager af pris ved 2016 Nordic Business Awards

12-08-2016

Cvnordic Awardwinnerbanner 800Px

Nordic Business Awards

CV Magazine

"Dynamisk, innovativ og spændende. Det nordiske forretningsbillede strækker sig over Europas voksende økonomier.

Norden, bestående af de nordligste lande i Europa, herunder Sverige, Norge, Danmark, Finland og Ålandsøerne, blandt andre, er ofte overset trods mængden af eksemplariske virksomheder og fagfolk, de producerer. Med lande som Danmark, der hurtigt er ved at blive centre for teknologisk ekspertise er det ikke underligt, at verden er ved at vende at vende sin opmærksomhed mod dette fascinerende område.

Af denne årsag har vi etableret 2016 Nordic Business Awards, som vil anerkende og belønne det bedste af det bedste fra hele dette dynamiske og innovative område. Fra SMV'er til multinationale selskaber, er vi ivrige efter at fremhæve de virksomheder, der tilbyder kreative løsninger og dedikeret kundeservice i hele norden.

Når afstemningen er lukket, vil vi sætte vores dedikerede forskerhold i arbejde. De vil endevende enhver sten i deres søgen efter at sikre, at hver eneste af vores retmæssige vindere kan være forvisset om, at deres pris virkelig er fortjent."

Best Document Management & System Development IT Consultancy - Denmark

Da vi blev kontaktet af CV Magazine i juni 2016 og fik fortalt, at vi var blevet nomineret til en innovationspris blev vi beærede over at blive anerkendt af så stort et internationalt nyhedsmagasin. Dette kommer som følge af hårdt arbejde, fokus og dedikation for at sikre et godt samarbejde med kunderne, samt et færdiggjort arbejde, som vi alle kan være meget stolte af.

Derfor kan vi glædeligt annoncere, at vi har modtaget prisen for at være Den bedste Dokumentstyrings-, Systemudviklings- og IT Rådgivningsvirksomhed i Danmark, og det kan vi kun takke vores stærke team af medarbejdere for at have gjort det muligt!

Historien bag successen

MIRANDA Partners blev grundlagt i 1998, som en IT rådgivningsvirksomhed, og vi har arbejdet med mange forskellige systemer og teknologier i de to årtiers eksistens. Fokus har altid været på kunderne, og på at levere effektive, simple og brugervenlige løsninger.

Virksomheden har været bemandet fra de 3 stiftende medlemmer op til 16 medarbejdere i dens historie. I dag er vi 10+ mennesker - inklusiv eksterne partnere og venner af MIRANDA Partners. Med personale, som kan dække mere end én kompetence indenfor IT-verdenen har vi et stærkt team, som er specialiseret i OpenText produkter med en solid baggrund i Microsoft teknologier, med mere end 30 certifikationer i MCP, MCSD, MCSA og MCSE i forskellige kombinationer.

OpenText produkter er blevet et nøglepunkt i vores projekter, som vi har været en del af i de sidste 10 år, og vi har startet vores egen produktlinje kaldet "The Managers", der er værktøjer til automatisering af MS Active Directory synkronisering med det første produkt lanceret i 2015.

Fordelene ved Norden

Norden er et vortex af IT stategier og systemer med masser af muligheder for at arbejde med disse. Sammen med den kulturelle samhørighed, og det høje niveau af uddannelse og kompetencer, danner det grundlag for fordelene ved at have sin base i norden. I MIRANDA Partners har vi haft medarbejdere fra lande såsom Tyskland, Venezuela, Norge, Mellemøsten og Pakistan. Dette kræver selvfølgelig en åben, uden fordomme, attitude rettet mod vores kolleger, og medmennesker. 

Vores målsætninger, og metoder for at opnå disse

MIRANDA Partners har altid været - og er stadig - meget kunde fokuseret. Dette har vist sig at være et vigtig element i måden vi arbejder på, og måden vi planlægger fremtiden på. Vores mission er at levere produkter og løsninger af høj kvalitet, og dette lader sig gøre af vores højt trænede konsulenter kombineret med en strategisk forståelse for vores kunders efterspørgsler, forventninger og udfordringer. Én af de strategiske kriterier vi har for at opfylde denne mission er, at følge vores vigtige partnere i erhvervslivet, og udvikle løsninger, som vil give en solid og effektiv platform til vores kunders tilfredshed.

Et solidt, financielt fundament er også vigtigt for os, da vi ikke vil betragtes som en risiko for nye kunder, når de vil arbejde med os på et projekt for projekt basis eller vil skifte IT partner og have et mere dybdegående og strategisk samarbejde.

Firmaets kultur

For at opnå denne anerkendelse af CV Magazine, og overholde vores målsætninger er det vigtigt for os at arbejde med fokus og dedikation på at opnå et godt resultat. Sammen med et højt niveau af kommunikation både internt, såvel som eksternt, sikrer MIRANDA Partners sine kunder den bedst mulige service til vores klienter. Det er vigtigt, at vores personale forstå deres indvirkning, som deres arbejde kan have på ét projekt - både godt og dårligt - for at opnå en høj grad af forståelse og dedikation for at levere troværdige løsninger.

MP CV Magazine

http://www.corp-vis.com/

http://www.corp-vis.com/2016-nordic-business-awards/

Nyhedsarkiv

 • 2016 Nordic Business Awards - MIRANDA Partners A/S - Vinder

  Læs nyhed
 • SmartSearch Manager for eDOCS DM - Launch 1. April

  Læs nyhed
 • Yderst positiv kreditvurdering igen i 2015

  Læs nyhed
 • OpenText Innovation Tour Nordic 2015

  Læs nyhed
 • Fra gordisk knude til optimeret samarbejde

  Læs nyhed
 • Nyt system? Her er et par gode råd til optimering af brugeroplevelsen

  Læs nyhed
 • Lancering af nyt synkroniseringsværktøj til eDOCS DM

  Læs nyhed