DM Sync Manager til eDOCS DM

DM Sync Manager - Hvad er det?

Synkronisering fra Windows AD til eDOCS DM

Oprettelse og vedligeholdelse af brugere i eDOCS DM er en tidskrævende opgave. Med DM Sync Manager kan du holde styr på selv tusindvis af brugeres informationer og grupper i virksomheden. De findes allerede i Microsoft Windows Active Directory (MS AD) og det udnytter DM Sync Manager.

Du opnår en lang række fordele ved at bruge DM Sync Manager:

 

 • Automatisk synkronisering mellem MS AD til eDOCS DM
 • Brugere administreres kun ét sted
 • Konsistens i oprettelsen og vedligeholdelsen af brugere
 • Mindre risiko for sikkerhedsproblemer
 • Bedre kontrol af adgang til dokumenter
 • Forenkling af arbejdsgange og dermed stor tidsbesparelse

Med DM Sync Manager’s nye brugergrænseflade er det nemt at definere, hvilke grupper i MS AD, der synkroniseres til grupper i eDOCS DM. Samt hvilke brugerinformationer, der kommer med over.

Efter den indledende konfiguration kører DM Sync Manager i konfigurerbare intervaller og synkroniserer fra MS AD til eDOCS DM. Fremadrettet kan du styre al oprettelse af eDOCS DM brugere og kontrollere deres medlemsskaber via MS AD.

Kontakt os om synkronisering

DM Sync Manager funktioner

Let tilgængelige funktioner til styring af brugere og grupper med DM Sync Manager:

 

 • Opret brugere i eDOCS DM direkte fra MS AD
 • Styr brugernes eDOCS DM gruppemedlemsskaber fra MS AD
 • Primærgrupper i eDOCS DM tildeles automatisk
 • Brugere der fjernes eller låses i MS AD deaktiveres eller låses også i eDOCS DM
 • Administrer brugeroplysninger som navn, adresse, e-mail, afdeling mm. i MS AD og få det automatisk vedligeholdt i eDOCS DM
DM Sync Manager - Concept - Funktioner
DM Sync Manager - Fordele

Fordelene ved DM Sync Manager

Vi har udviklet DM Sync Manager til eDOCS for at effektivisere arbejdsgange og højne sikkerheden i tilgangen til dokumenterne. 

Efter den indledende konfiguration kører DM Sync Manager i konfigurerbare intervaller og synkroniserer automatisk fra Windows AD til eDOCS DM. Fremadrettet kan du styre al oprettelse af eDOCS DM brugere og kontrollere deres medlemsskaber via Windows AD, så de dermed kun skal administreres ét sted. Det mindsker risiko for fejl og sparer virksomheden tid og penge.

Med DM Sync Manager’s nye brugergrænseflade er det nemt at definere hvilke grupper i MS AD, der synkroniseres til grupper i eDOCS DM og hvilke brugerinformationer, der kommer med over.

 

Windows AD & DM Sync Manager

Med DM Sync Manager kan du nemt oprette forbindelse fra Windows Active Directory til de eDOCS DM grupper, som du ønsker at synkronisere.

Udover gruppesynkronisering fastsætter DM Sync Manager også dine eDOCS DM brugeres primærgruppe ud fra den prioriteringsliste, som du sætter. DM Sync Manager giver dig desuden mulighed for at vælge, hvilke brugerinformationer du vil have synkroniseret fra Windows AD.

Som en ekstra funktion kan DM Sync Manager via Windows AD styre dine eDOCS DM brugeres status. Dvs. om de er henholdsvis aktive eller inaktive.

Opret nem forbindelse til Windows AD og synkroniser med DM Sync Manager fra MIRANDA Partners 
Kontakt os

Kontakt os om en synkroniseringsløsning

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om, hvad DM Sync Manager eller andre af vores systemløsninger kan gøre for dig. 

Ring på 7020 3525 elle gå til vores kontaktside og send os en mail. Så sætter vi et møde op, hvor vi kan fortælle dig meget mere.

Kontakt os