DocsCorp - Integreret software til CMS-brugere

DocsCorp

DocsCorp er en pakke, der indeholder forskellige tjenester, der vil udruste brugeren af Content Management Systemer med software, der er let at anvende. Et hurtigt overblik:

  • contentCrawler er en integreret analyse-, behandlings- og rapporteringsramme, der sikrer, at alt indhold er 100% søgbart

  • compareDocs er verdens førende teknologi til at sammenligne forskellen mellem to dokumenter med utrolig præcision og pålidelighed

  • pdfDocs er et projektcentreret PDF management program, der integrerer med businessapplikationer og -systemer

Læs mere om det specifikke indhold i tjenesterne på de næste faner. 

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 7020 3525 og høre mere om DocsCorp, eller skrive til os på kontaktformularen. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

contentCrawler

ContentCrawler er en integreret analyse-, behandlings- og rapporteringsramme, der sikrer, at alt indhold er 100% søgbart. Den automatiserede proces vurderer image-baserede dokumenters indhold. Dernæst konverteres dokumenterne til PDF-filer og gemmes automatisk i indholdslageret. Fordelene ved dette er bl.a. at virksomhedens produktivitet og effektiviseringer øges, og at omkostninger til OCR-teknologi reduceres.

Læs mere om contentCrawler her

ContentCrawler: integreret analyseværktøj og rapporteringsramme, der er 100% søgbart 
Teknologi til sammenligning af dokumenter og integration på tværs af business-systemer

compareDocs

compareDocs er verdens førende teknologi til at sammenligne forskellen mellem to dokumenter med utrolig præcision og pålidelighed. Dette endda på tværs af dokumenttyper. compareDocs integreres med business applikationer- og systemer til en grad af effektivitet uden sammenligning. Fordelene er bl.a. at få strømlinet dokumentgennemgangen, så risici og muligheder for fejl reduceres. compareDocs gør også brugerne i stand til at imødekomme industri- og statslige overholdelseskrav.

Læs mere om compareDocs her

pdfDocs

pdfDocs er et projekt-centreret PDF management program, der integrerer med businessapplikationer og systemer. Det giver brugeren mulighed for at oprette, indsamle, redigere, anmærke og sikre PDFindholdet. Der kan oprettes workspaces til specifikke sager eller projekter med komplette output- og sikkerhedsindstillinger. Fordelene er bl.a. at du sikkert kan dele dokumenter med eksterne parter, forbedresamarbejdet med kolleger om fælles projekter, og at dokumenternes indhold sikres og beskyttes.

Læs mere om pdfDocs her

PDF management der integrerer med business-systemer - del dokumenterne sikkert 
Kontakt os

Brug for hjælp?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om DocsCorp pakken. Har du andre spørgsmål, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Gå til vores kontaktside for at få et uforpligtende tilbud på netop dine behov.

Kontakt os

 
DocsCorp Product Videoes

DocsCorp Products

contentCrawler

contentCrawler is an integrated analysis, processing and reporting framework that assesses image documents in content repositories for OCR or compression to reduce storage costs and business risks.

compareDocs

compareDocs uses the world’s leading-edge technology to compare and analyze the difference between two documents with incredible accuracy and reliability across all document types.

pdfDocs

pdfDocs Enterprise automates the conversion and assembly of documents into a single or multi-PDF, which can be distributed to clients or third parties quickly and securely. Documents can be added to the Binder with drag and drop ease. The Binder can be output to CD with a Table of Contents.