Elektronisk dokumenthåndtering med eDOCS DM

Dokumentstyring med eDOCS DM fra OpenText - MIRANDA Partners forhandler og udvikler hjælpeprogrammer til dette system

Dokumentstyringssystem, der sørger for struktur, sikkerhed og tilgængelighed.

Et elektronisk dokumentstyringssystem (DMS) understøtter effektivt en organisations arbejdsområder ved at sørge for struktur og organisering af dokumenter og informationer på en sikker måde. Man kan vælge mellem en række forskellige moduler til at håndtere e-mails, billeder, og SharePoint indhold, at dele og samarbejde i skyen, forenkle arbejdsgange, digitale processer og meget mere.

MIRANDA Partners  forhandler dokumentstyringssystemet eDOCS DM fra OpenText, som er en teknologi, der er hurtig at implementere og som fuldstændig kan tilpasses din organisations behov. Alt det vigtige er samlet i én pakke hvor nem adgang, filhentning, effektivitet og bedre samarbejde er nøgleordene. Teknologien står til rådighed på stedet, i en privat sky, på tværs mobile enheder, og kan også let integreres med tredjeparts teknologiske løsninger.

Kontakt os og få en god løsning

eDOCS DM fås også som ESDH (Elektronisk Sags- og Dokumenthåndtering) til offentlig administration og dækker over et begreb, der omhandler disciplinerne arkivering, automatisering, journalisering og sagsstyring på tværs af forskelligt software. Adgang kan inddeles i forskellige sikkerhedsniveauer.

Integration af systemer

eDOCS DM fra OpenText kan bruges som et selvstændigt system, hvor brugerne gemmer deres respektive dokumenter eller som et tæt sammenhængende systemer med tæt integration til bla.: MS Office: MS Word, MS Excel, MS Outlook, MS PowerPoint.

eDOCS Interceptor giver fleksibilitet gennem integrationslag, hvor "Gem som" bliver erstattet af "Gem i eDOCS". 

Med baggrund i mange års erfaring med brug af eDOCS DM sørger MIRANDA Partners for, at eDOCS DM bliver integreret i din organisations programmer uden problemer. Dette betyder, at du som virksomhed kan udnytte eDOCS DM's dokumenthåndtering til dens fulde potentiale.

MIRANDA Partners har udviklet flere løsninger til eDOCS DM, som kan hjælpe med at forbedre din eDOCS DM oplevelse.

Læs mere her

eDOCS DM - Integration
eDOCS DM - ESDH

ESDH til offentlig administration

ESDH står for Elektronisk Sags- og Dokumenthåndtering og dækker over et begreb, der handler om optimeringsprocesser indenfor dokumentstyring i den offentlige sektor. Disciplinerne arkivering, automatisering, journalisering og sagsstyring er indeholdt i dette og går på tværs af forskelligt software.

eDOCS findes i flere løsninger som ESDH på det danske marked og giver nem adgang til vigtige informationer, uden at gå på kompromis med sikkerheden. 

Dokumentstyringssystemet hjælper din organisation med at håndtere dokumenter, så det bliver let at finde, organisere og dele informationer i et sikkert og integreret miljø. Automatiserede arbejdsgange sikrer højere effektivitet og mindsker antallet af manuelle opgaver og dermed også risikoen for fejl.

eDOCS DM fra OpenText fungerer intuitivt og er derfor let at anvende. Vi har mange års erfaring i dokumenthåndtering og står klar til at hjælpe til din organisation til den bedste løsning.

Dine fordele

Med dokumentstyringssystemet eDOCS DM skabes et enkelt, meget skalerbart bibliotek, højst anvendeligt til alt dit arbejde. Det har masser af fordele.

Kort sagt: Alt det vigtige er samlet i en pakke, hvor nem adgang, filhentning, effektivitet og bedre samarbejde er nøgleordene.

Det primære mål er selvfølgelig, at du og dine kolleger kan finde dokumenterne igen hurtigst muligt. I sidste ende kan et dokumentstyringssystem spare organisationen dyrebar tid og samtidig øge forretningens produktivitet og konkurrenceevne.

Vi har mange løsninger baseret på denne platform, så kontakt os gerne for en uforpligtende samtale om en løsning, der passer til din organisations krav.

OpenText eDOCS DM muliggør virksomheder i alle størrelser og brancher til at styre, sikre og udnytte ustruktureret business information. Enten i datacenteret eller i "skyen". Over 50.000 virksomheder bruger allerede OpenText løsninger. Læs mere om produktet på OpenTexts egen hjemmeside.

eDOCS DM - Fordele
Kontakt os

Få kompetent rådgivning og sucess med eDOCS DM

Vores partnerteam har mere end 20 års erfaring indenfor eDOCS DM fra OpentText og står klar til at rådgive jer. Uanset om I for første gang overvejer at investere i systemet, eller har gjort det for længst og måske har brug for nye perspektiver i brugen af det.

Vi tilbyder et analysetjek af jeres nuværende brug af systemet, giver en vurdering af udfordringerne og hvad der skal til for, at I får det bedste udbytte.

Alle eDOCS DM kunder skal opleve succes, og at investeringen i systemet tilfører organisationen værdi.

Se også filmen eDOCS 16 - A Day in the Life of the DM Information Worker. Den viser i praksis, hvor nemt og tilgængeligt det er at sikre metadata, administrere dokumenter og dele indhold.

Kontakt os om dokumentstyring

Programmer til dokumentstyringssystemet eDOCS DM

Hjælpeværktøjerne "The Managers"

MIRANDA Partners har udviklet en række hjælpeværktøjer til eDOCS DM. Disse produkter kalder vi samlet set "The Managers" og de tæller følgende i familien:

  • DM Sync Manager
  • Smart Search Manager
  • DM Connect Manager
  • ESDH Manager

Programmerne har alle den specifikke opgave at gøre dokumenthåndteringssystemet eDOCS DM endnu bedre.

"The Managers" udvikles løbende og du er velkommen til at kontakte os for information om fremtidens funktioner. Programmerne sælges gennem forhandlere i udlandet eller direkte, hvis ingen forhandler findes i din region.

Læs mere om programmerne på de næste faner.

Hjælpeværktøjerne The Managers til eDOCS DM fra MIRANDA Partners
Synkroniser Windows AD med eDOCS DM - DM Sync Manager fra MIRANDA Partners

DM Sync Manager til eDOCS DM

DM Sync Manager varetager synkronisering mellem MS Win Active Directory (AD) og bruger primært styringen i eDOCS DM. Det betyder, at alle ændringer i AD bliver overført til brugerstyringen i eDOCS. People og groups bliver samtidig opdateret.

DM Sync Manager indeholder et installationsprogram, der både sikrer forbindelse og konfiguration til MS Windows samt forbinder til eDOCS DM databasen.

Konfigurationen laves enkelt og nemt i en "wizard", der fører dig problemfrit gennem opsætningen. Alle skærmbilleder har en hjælpefunktion og en klart forståelig tekst.


Mere om DM Sync Manager

Smart Search Manager til eDOCS DM

Ved at bruge produktet Smart Search Manager tilføres en simpel måde at søge i eDOCS DM dokumenterne.

Det første skridt foregår på samme måde, som en søgning på internettet,  hvor du skriver et eller flere ord i søgefunktionen. Derefter kan du bruge de smarte filte til at gøre søgningen mere målrettet. Med ganske få klik kan du finde det rette dokument, selv blandt flere hundrede tusinde dokumenter.

Installationen foregår nemt og enkelt med vores License Manager.


Mere om Smart Search Manager

Smart Search Manager

DM Connect Manager

Dette produkt bruges til større "Enterprise" installationer, hvor der er mange geografiske lokationer med hver deres DM server. eDOCS DM har en rigtig god distribueret arkitektur, hvor kunden kan opsætte lokale cache-servere kaldet DM Server.

DM Connect sikrer, at du altid logger på den nærmeste DM server. Produktet passer til organisationer hvor brugerne flytter rundt mellem flere geografiske lokationer.

 

ESDH Manager til regulerede dokumenter og sager

ESDH Manager er et journaliseringstillæg med udvidede sikkerhedsprocedurer og låsning af dokumenter.

Produktet henvender sig til offentlige virksomheder eller private organisationer, der har behov for at styre regulerede dokumenter. Eksempelvis ISO-dokumentation herunder versionsstyring af procedurer og instruktioner.

eDOCS DM som ESDH-løsning fra MIRANDA Partners 
 
OpenText™ eDOCS DM Videoes

eDOCS Features

eDOCS 16 Preview

eDOCS DM Training

Basic Intro to using eDOCS

eDOCS DM Training

eDOCS DM MS Office AutoSave and Save of Unsaved Documents

eDOCS DM Training

eDOCS DM Sync and Save (Part 1)

eDOCS DM Training

eDOCS DM Sync and Save (Part 2)

eDOCS DM Training

Dynamic Views
(Matter Centricity)

eDOCS DM Training