Systemintegration

Bruger du meget tid i flere systemer på én gang?

Du sidder foran din computer. Du har adskillige systemer åbne. Du arbejder i et system, men du mangler nogle oplysninger. Dem finder du et andet system. Du kopierer, indsætter og fortsætter, indtil du igen mangler oplysninger. Sådan fortsætter det, indtil opgaven er fuldført. I alt har opgaven taget 10 minutter. Det lyder ikke så galt.

Forestil dig så, at der ligger 30 lignende opgaver i bunken. Så tager det lige pludselig ikke 10 minutter men 5 timer. Spild af tid? Helt sikkert!

Rutineopgaver og manuel indtastning?

Du genkender måske scenariet fra din egen organisation. Du eller dine kollegaer må bruge massevis af timer gentagne gange om ugen på rutineopgaver som fx indtastning af samme data blot i forskellige systemer. Opgaver som burde tage meget mindre tid.

Faktisk er du enormt træt af det og søger en løsning, der kan lette arbejdsbyrden og frigive tid til mere udfordrende opgaver.

Få systemer, der taler sammen

Svaret er systemintegration. Det består i at samle komponenter af delsystemer til et samlet system og ved hjælp af automatisering sikre, at disse fungerer og taler sammen. Ved at samle alle virksomhedens systemer kan din organisation opnå mange fordele, der gør arbejdsprocesserne lettere og mere effektive. I får bl.a. en central styring af data og enklere administration. Det betyder, at I kun skal taste data ind ét sted i stedet for at flytte data rundt fra system til system.

Hvorfor bruge 5 timer adskillige gange om ugen året rundt på noget, der kan klares på få minutter med en systemintegration?

Systemintegration er en af vores hovedkompetencer og et område, vi har stor erfaring med.

Kontakt os

Kontakt os for at høre mere

Brug 10 minutter på at kontakte os. Fortæl, hvilke udfordringer du står overfor. Så finder vi en løsning. Vi garanterer, at tiden er godt givet ud. Har du andre spørgsmål, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Kontakt os