Kundereferencer

Outotec anbefaler MIRANDA Partners til filkonvertering

Outotec - Overførsel af 50.000 IBM e-mails til Microsoft Outlook

Hos Outotec i Nordsverige har eDOCS DM været brugt i mange år i kombination med IBM Notes (tidligere Lotus Notes). I denne periode blev integrationen mellem eDOCS og IBM Notes brugt. Det havde den betydning, at e-mails modtaget i IBM Notes blev gemt i eDOCS-biblioteket.

I 2016 besluttede Outotec globalt at migrere fra IBM Notes til MS Outlook/Exchange online. Denne overgang ville gøre alle ca. 50.000 gemte IBM Notes-e-mails utilgængelige. MIRANDA Partners blev ansat til at hjælpe med et konverteringsværktøj, der kunne konvertere de gemte e-mails fra IBM Notes-format til Outlook-format (.msg).

"Processen gik meget nemt. Faktisk behøvede vi aldrig at mødes fysisk, da teknikerne fra MIRANDA Partners udførte alt arbejdet eksternt. Vi (Outotec) opsatte en arbejdsstation med nødvendige adgange til eDOCS-systemet. Derefter blev al konfiguration og test udført på denne arbejdsstation. Da konverteringen blev udført, blev de opdaterede filer synkroniseret i eDOCS-biblioteket. Slutbrugerne kunne derefter få adgang til deres gemte e-mails på samme måde i Outlook som i IBM Notes-æraen. MIRANDA Partners udførte opgaven med fremragende ekspertise! Vi beskrev blot den ønskede opgave, opsatte den eksterne arbejdsstation, og kunne derefter i princippet glemme alt om projektet. Da MIRANDA Partners var klar til udskiftning af filerne, aftalte vi dato og klokkeslæt for dette, og de udførte det sidste trin i konverteringsprocessen for os. Case closed!"

Björn Genborg, ICT Manager Scandinavia

BMW Danmark A/S - digitale platforme, websites og kampagner

"Vi har haft en fast konsulent fra MIRANDA Partners igennem 10 år til at varetage opdateringer og vedligehold af BMW Groups digitale platforme. Herunder primært bmw.dk, mini.dk og BMW forhandlernes hjemmesider. Deadlines er altid blevet overholdt og opgaverne er blevet udført med stor omhu, akkuratesse og sans for detaljen. Samarbejdet har fuldt ud levet op til vores forventninger og behov."

Tina Reinholdtsen, Marketing Coordinator, BMW Danmark A/S

MIRANDA Partners har været konsulenter hos BMW Danmark gennem 10 år 
Energistyrelse Domicil Amaliegade

Energistyrelsen - Udvikling af CO2 kvotesystem

Energistyrelsens logo

"Det har været vigtigt, at vi har kunnet kommunikere sammen. IT konsulenterne har været gode til at sætte sig ind i vores verden og forstå vores problemstillinger og behov, og de har været gode til at inddrage os i løsningen af opgaven, så vi har følt os trygge ved det færdige produkt. Det har været meget tilfredsstillende, fordi det har givet os forståelse for systemets funktionalitet."

Iben Spliid, Civilingeniør, Energistyrelsen

Sundhedsstyrelsen & Lægemiddelstyrelsen - ULS, Windows AD projekter, GALsync

Sundhedsstyrelsens Logo

"Det er vigtigt, at en IT-leverandør har fornemmelse for, hvad vores arbejde omfatter, og at det her kan vedrøre liv og død. I den forbindelse synes jeg, at MIRANDA Partners har haft rigtig stor forståelse for vores område. De ved godt, at når systemet er nede, så har vi store problemer, fordi det er et område, der virkelig er kritisk. Hvis vi af en eller anden grund har problemer, og vi så ringer til MIRANDA Partners for at få hjælp, så synes jeg, at de hurtigt kommer ud til os, og de kan som regel se, hvad problemet er."

Jeanne Majland, Farmaceut, Sundhedsstyrelsen

 

Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) - Dokumentstyring og udviklingsprojekter

FRI's Logo

"MIRANDA bestræber sig på at levere topkvalitet hele vejen igennem, hvilket desværre ikke er karakteristisk i IT-branchen. Vi har følt, at vi har fået meget kvalitet for pengene og præcis den kvalitet, vi forventede. Det er utroligt, hvad MIRANDA kan på udviklingsprojekter."

Kenny Munck, Tidl. IT Chef, FRI

 

Vi har et stærkt team af medarbejdere med mange års erfaring. IT er vores passion, og efter mange års projektarbejde har vi skarpe kompetencer, som vores kunder er glade for at anvende. Vi yder hjælp til at overvinde barrierer - uanset om de er af teknisk eller forretningsmæssig karakter.

Jesper Friis (CEO) MIRANDA Partners A/S