Optimal eDOCS performance med DM Connect Manager

Optimal DM performance med DM Connect Manager fra MIRANDA Partners

Den bedste DM-forbindelse uanset hvor du er

For eDOCS-brugere med skiftende arbejdslokationer er her et system med store fordele for både brugere og administratorer. Uanset geografisk lokation forbinder DM Connect Manager automatisk brugeren til den nærmeste DM-server og opdaterer samtidig dennes registreringsnøgler og indstillinger. Det sikrer den mest stabile DM-performance hele vejen.

Systemet er udviklet til større enterpriseinstallationer, hvor brugere skifter mellem geografiske lokationer. Brugerne kan med fordel forbinde sig til nærmeste DM-server i stedet for at skulle hele vejen tilbage til hovedkontorets server via internettet - og retur igen - for at få forbindelse. Det sænker hastighed og performance væsentligt. Hvis DM Connect Manager registrerer en mere optimal server at forbinde til, end den forrige brugeren var på, får brugeren besked. Ved at logge på den lokale DM-server (ofte en branch server), er der hurtigt vundet både tid og effektivitet. 

DM Connect Manager aflæser det Active Directory-domæne logon finder sted på, og finder derefter selv de nødvendige konfigurationsindstillinger. Vender brugeren tilbage til en af de samme lokationer senere igen, etablerer DM Connect Manager automatisk den nødvendige forbindelse. Brugeren involveres kun, såfremt logoff/logon er anbefalet eller påkrævet.

Download produktblad

 

 

DM Connect Manager funktioner

Systemets allervigtigste opgave er at hjælpe brugeren til den optimale DM-performance. Både serveropkobling og opdaterede registreringsnøgler og indstillinger er afgørende for dette.

DM Connect Managers 3 funktioner:

 

1. OPTIMAL DM-PERFORMANCE - DM Connect Manager forbinder automatisk eDOCS-brugeren til nærmeste DM-server.

2. OPDATERING AF REGISTRERINGSNØGLER - DM Connect Manager holder automatisk brugernes indstillinger og registreringsnøgler ajour. Dette sikrer en stabil DM-performance - også ift. de programmer der integrerer med eDOCS DM.

3. RAPPORTERING TIL DM-DATABASE - DM Connect Manager sender informationer til databasen om bruger, netværk, computernavn, tidspunkt for logon mm. DM administrator eller supportteam kan senere trække disse data ud, og bruge dem til hurtigt at få klarhed over et forløb. Jo hurtigere overblik, des færre supportomkostninger for virksomheden.

Produktet er et brugervenligt supplement til DM Connection Wizard, der gør arbejdet lettere for både DM administrator og bruger. 
 

DM Connect Manager systemkrav


• eDOCS DM (version 5.3.x, 10 & 16.x)
• MS Active Directory-websteder med lokale DM-servere
• MS SQL-database
• MS IIS-server
• MSI implementering supporteres og anbefales

Book en demo af DM Connect Manager

DM Connect Manager systemkrav

Kontakt os om DM Connect Manager for eDOCS

Har du spørgsmål til systemet, så kontakt os endelig. Vi arrangerer gerne et møde eller laver en online præsentation. 

Hent produktbeskrivelse for DM Connect Manager her

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt MIRANDA Partners

Kontakt MIRANDA Partners