Sikker dokumenthåndtering med eDOCS DM

Dokumentstyring med eDOCS DM fra OpenText - MIRANDA Partners forhandler og udvikler hjælpeprogrammer til dette system

Dokumentstyring i et sikkert, integreret miljø

DMS-systemet eDOCS DM fra OpenText er baseret på en moden teknologi, der effektivt understøtter en organisations arbejdsområder med struktur og organisering af dokumenter. Brugere kan administrere indhold og informationer i et sikkert, integreret og intuitivt miljø. eDOCS DM er hurtig at implementere og kan fuldstændig tilpasses en organisations behov.

Uanset om det er dokumenter, e-mails, grafik, formularer, ingeniørtegninger, scannet papir eller elektronisk baserede optegnelser, er indholdet konsolideret i en central base med nem adgang til dokumentarkivet. Systemet kan installeres lokalt eller i et hosted miljø og tilgås af PC, Mac, iPad og smartphones. Det kan let integreres med tredjeparts-teknologiske løsninger.

eDOCS DM tilbyder et skalerbart bibliotek med dokumentreferencer, og giver mulighed for multiple dokumentversioner og revisioner. Det enkelte dokument har en check-in og check-out-funktion, der sammen med brugerstyring bidrager til sikkerheden. Fx betyder det, at et dokument låses for andre brugere, mens der arbejdes på det. Det frigives først i DM, når skribenten er færdig og har tjekket ud af det.

eDOCS DM fås også med tillægsmodul til ESDH (Elektronisk Sags- og Dokumenthåndtering) til offentlig administration. Det indebærer disciplinerne arkivering, automatisering, journalisering og sagsstyring på tværs af forskelligt software. Adgang kan inddeles i mange sikkerhedsniveauer.

Systemet har desuden den fordel, at applikationen eDOCS InfoCenter nu er til rådighed på både PC desktop, MacBook, iPad, tablet og smartphone. eDOCS InfoCenter er en fleksibel og meget intuitiv platform til både Windows og Apple styresystemer. Det giver overblik over de senest bearbejdede dokumenter, aktiviteter, opgaver, mapper, søgninger mm. i eDOCS DM.

Se den nyeste eDOCS DM intro video der forklarer, hvordan systemet fungerer.

Book en eDOCS DM præsentation

Integration med MS Office og MS Teams

eDOCS DM fra OpenText kan bruges som et selvstændigt system, hvor brugerne gemmer deres respektive dokumenter, eller det kan integreres med MS Office (MS Word, MS Excel, MS Outlook, MS PowerPoint), stort set alle Windows-applikationer og MS Windows Active Directory. eDOCS Interceptor giver fleksibilitet gennem integrationslag, hvor "Gem som" bliver erstattet af "Gem i eDOCS". 

Der medfølger også adgang til eDOCS InfoCenter direkte fra MS Teams. Denne integration vil i væsentlig grad lette arbejdsgangene for mange af os - især med den øgede mængde arbejde hjemmefra. Desuden er der adgang til MS OneDrive og OpenText Core Share direkte fra InfoCenter.

Med baggrund i mange års erfaring med systemintegration og brug af eDOCS DM, sørger MIRANDA Partners for, at eDOCS DM bliver integreret i din organisations programmer uden problemer. Dette betyder, at din virksomhed kan udnytte eDOCS DM's dokumentstyring til dets fulde potentiale.

MIRANDA Partners har udviklet flere hjælpeværktøjer til eDOCS DM, som kan lette arbejdsgange og spare tid for både administratorer og brugere.

Mere om eDOCS hjælpeværktøjer

eDOCS DM - MS Teams Integration
eDOCS Defense

eDOCS Defense - beskyttelse mod datalækage

eDOCS Defense er et licenseret sikkerhedsmodul, der giver to nye sikkerhedsniveauer i dit eDOCS-miljø. For at opnå komplet sikring af følsomme data, er flere niveauer af sikkerhed nødvendigt.

eDOCS Defense indebærer:

eDOCS Encryption at Rest - Dokumentkryptering, der beskytter individuelle filer lagret på eDOCS-dokumentserveren og på backup-medier. Alle krypteringsalgoritmer og sikkerhedsmoduler, der anvendes, er FIPS 140-2-certificerede. Kun personer med tilladelse til disse filer vil kunne dekryptere filerne.

Activity Monitoring er en mulighed for at overvåge eDOCS DM-biblioteker på specifikke brugeraktiviteter, der kan indikere et datatab. F.eks. sletning af flere dokumenter eller kontrol af flere dokumenter uden for organisationens åbningstid. Der oprettes regler til at definere de aktiviteter, der skal overvåges.

Se video om eDOCS Defense fra OpenText.

Læs meget mere om dokumentstyringssystemet eDOCS DM fra OpenText.

Kontakt os om eDOCS DM

Dine fordele med eDOCS DM

Med dokumentstyringssystemet eDOCS DM skabes et enkelt, meget skalerbart bibliotek, højst anvendeligt til alt dit arbejde. Det har masser af fordele.

Kort sagt: Alt det vigtige er samlet i en pakke, hvor nem adgang, filhentning, effektivitet og bedre samarbejde er nøgleordene.

Det primære mål er selvfølgelig, at du og dine kolleger kan finde dokumenterne igen hurtigst muligt. I sidste ende kan et dokumentstyringssystem spare organisationen dyrebar tid og samtidig øge forretningens produktivitet og konkurrenceevne.

Vi har mange løsninger baseret på denne platform, så kontakt os gerne for en uforpligtende samtale om en løsning, der passer til din organisations krav.

OpenText eDOCS DM muliggør virksomheder i alle størrelser og brancher til at styre, sikre og udnytte ustruktureret business information. Enten i datacenteret eller i "skyen".

Over 50.000 virksomheder verden over bruger allerede OpenText-løsninger. Læs mere om produktet på OpenTexts egen hjemmeside.

eDOCS DM - Fordele
eDOCS DM - ESDH

ESDH og fagsystemer til offentlig administration

ESDH står for Elektronisk Sags- og Dokumenthåndtering og dækker over et begreb, der handler om optimeringsprocesser indenfor dokumentstyring i den offentlige sektor. Disciplinerne arkivering, automatisering, journalisering og sagsstyring er indeholdt i dette og går på tværs af forskelligt software.

eDOCS findes i flere løsninger som ESDH på det danske marked og giver nem adgang til vigtige informationer, uden at gå på kompromis med sikkerheden. 

Dokumentstyringssystemet hjælper din organisation med at håndtere dokumenter, så det bliver let at finde, organisere og dele informationer i et sikkert og integreret miljø. Automatiserede arbejdsgange sikrer højere effektivitet og mindsker antallet af manuelle opgaver og dermed også risikoen for fejl.

eDOCS DM fra OpenText fungerer intuitivt og er derfor let at anvende. Vi har mange års erfaring i dokumenthåndtering og står klar til at hjælpe til din organisation til den bedste løsning.

Kontakt os i dag - også hvis du har brug for hjælp til digital aflevering til Rigsarkivet. Vi er på Rigsarkivets leverandørliste efter mange års erfaring i at hjælpe offentlige myndigheder med deres afleveringer. Vi håndterer alle filformater og fejltyper.

Kontakt os om eDOCS DM

Add-ins udviklet til eDOCS DM

Automatisk synkronisering, gendannelse af filer og nem søgning i eDOCS DM

MIRANDA Partners har udviklet en række hjælpeprogrammer til eDOCS DM, som vi samlet set kalder "The Managers". Hver Manager har sin specifikke opgave som assistent til eDOCS DM og tæller en række værktøjer til både administratorer og brugere. Formålet er at lette arbejdgangene, så du kan spare tid - uden at gå på kompromis med sikkerheden! Vores Managers hjælper dig til at få det optimale ud af eDOCS DM.

 

  • DM SYNC MANAGER (automatisk synkronisering mellem Windows AD og eDOCS DM)
  • SMART SEARCH MANAGER (eDOCS søgeplatform med fri tekst-søgninger og smarte filtre)
  • DM CONNECT MANAGER (automatisk forbindelse til nærmeste DM server + opdaterede brugerindstillinger)
  • ADMIN PORTAL (admin og helpdesk-værktøjer til gendannelse af mistede eller låste eDOCS dokumenter)
  • META DATA MANAGER (flet felter fra eDOCS profilkort ind i MS Office-programmer)
  • ESDH Manager (journaliseringstillæg med udvidede sikkerhedsprocedurer)

Download produktbeskrivelser her

Hjælpeværktøjerne The Managers til eDOCS DM fra MIRANDA Partners
Synkroniser Windows AD med eDOCS DM - DM Sync Manager fra MIRANDA Partners

Automatisk synkronisering mellem Microsoft AD og eDOCS med DM Sync Manager

DM Sync Manager varetager synkronisering mellem MS Windows Active Directory (AD) og bruger primært styringen i eDOCS DM. Det betyder, at alle ændringer i AD bliver overført til brugerstyringen i eDOCS. People og groups bliver samtidig opdateret.

DM Sync Manager indeholder et installationsprogram, der både sikrer forbindelse og konfiguration til MS Windows samt forbinder til eDOCS DM databasen.

Konfigurationen foregår enkelt og nemt i en brugerguide, der fører dig problemfrit gennem opsætningen. Alle skærmbilleder har en hjælpefunktion og en klart forståelig tekst.

Download produktbeskrivelse af DM Sync Manager her


Mere om DM Sync Manager for eDOCS

Nem søgning i eDOCS DM med Smart Search Manager - fri tekst og filtre

Ved at bruge platformen Smart Search Manager for eDOCS tilføres en simpel måde at søge i eDOCS DM databasen. Smart Search Manager er garant for nem søgning med filtre og sorteringsmetoder, der lynhurtigt indsnævrer resultatlisten til det specifikke dokument, du leder efter.

Det første skridt foregår på samme måde, som en søgning på internettet, hvor du skriver et eller flere ord i søgefeltet. Derefter kan du bruge de smarte sorteringsfilte til at gøre søgningen mere målrettet og indsnævre resultaterne. Med ganske få klik kan du finde det rette dokument, selv blandt flere hundrede tusinde dokumenter. 

Installationen foregår nemt og enkelt med vores License Manager. Prøv det uden købetvang i 30 dage.

Smart Search Manager har en online brugervejledning inkluderet, og eLearning sessioner tilgængelige.

Download produktbeskrivelse her

Mere om Smart Search Manager for eDOCS

Smart Search Manager
Højt DM performance niveau med DM Connect Manager fra MIRANDA Partners

DM Connect Manager forbinder dig til bedste DM-server og holder indstillinger ajour

DM Connect Manager er et automatiseret DM-server forbindelsessystem, som bruges til større "Enterprise" installationer, hvor der er mange geografiske lokationer med hver deres DM server. eDOCS DM har nemlig en rigtig god distribueret arkitektur, hvor kunden kan opsætte lokale servere.

DM Connect Manager sikrer, at DM performance niveauet holdes højt, fordi du altid automatisk logger på den nærmeste DM server. Samtidig holdes brugerens indstillinger og registreringsnøgler ajour, hvilket sikrer den optimale performance.

Rapporter med detaljer om login, tidspunkter, brugerkonto, PC-navn, Windows-version m.m. kan trækkes fra databasen og være en stor hjælp for administratorer og helpdesk.

Produktet passer til organisationer, hvor brugerne arbejder fra flere geografiske lokationer med hver deres server.

Download produktbeskrivelse af DM Connect Manager her


Mere om DM Connect Manager for eDOCS

ESDH Manager til regulerede dokumenter og sager

ESDH Manager er et journaliseringstillæg med udvidede sikkerhedsprocedurer og låsning af dokumenter.

Produktet henvender sig til offentlige virksomheder eller private organisationer, der har behov for at styre regulerede dokumenter. Eksempelvis ISO-dokumentation herunder versionsstyring af procedurer og instruktioner.

Vi har mange års erfaring med aflevering af ESDH- og faginformation til Rigsarkivet, og står klar til at hjælpe. Vi er med på Rigsarkivets liste over leverandører, der er godkendt efter reglerne i "bek. 1007 om arkiveringsversioner på vegne af myndigheder", så overlad trygt opgaven til os, når system og data skal forberedes til at udføre udtræk.

Mere om vores håndtering af digitale afleveringer til Rigsarkivet

eDOCS DM som ESDH-løsning fra MIRANDA Partners 
 
OpenText™ eDOCS DM

Se videoer om eDOCS DM

The new OpenText eDOCS

Nyeste introduktion til eDOCS DM dokumentstyring

eDOCS InfoCenter demo

Den nye måde at arbejde med eDOCS filer på

eDOCS Defense security module

Beskyt virksomheden mod databrud

Email filing for eDOCS

OpenText Email Filing reducerer e-mail kaos

Using the eDOCS DM Extension

Basisintroduktion til brugen af eDOCS DM

OpenText eDOCS success story

Fox Entertainment bruger eDOCS - hør hvorfor