Systemudvikling fra MIRANDA Partners

Softwareudvikling fra MIRANDA Partners til netop dine behov

Softwareudvikling til dine behov

Gennem de sidste par år har vi fået sammensat et stærkt udviklingsteam med kompetencer inden for bl.a. softwareudvikling og databaseudvikling. Vi tilbyder således både kundespecifik softwareudvikling og tilpasning af standardsystemer.

Når vi udvikler og tilpasser systemer og databaser, lægger vi vægt på tæt dialog og samarbejde og på, at vi i fællesskab finder frem til den løsning, som skaber størst forretningsværdi for dig som kunde. Hvert enkelt projekt skal føles trygt. Vi giver derfor rig mulighed for, at du kan komme med input og ændringer.

Kontakt os om systemer og software

Nørdede detaljer om vores softwareudvikling

Typisk udvikler vi vores softwareløsninger i Microsoft .NET og har stor erfaring med de nutidige teknologier som Windows Communication Foundation (WCF), Windows Workflow Foundation (WWF) og Windows Presentation Foundation (WPF).

Som programmeringssprog bruger vi typisk C#. Løsningerne baserer vi på en MS SQL Server eller DB2 og Microsoft Entity Framework.

Vi arbejder objektbaseret og i en lagdelt arkitektur. Det betyder, at vi udvikler systemer, som er lette at udvide og vedligeholde. Ovenstående udelukker dog ikke, at vi også udvikler løsninger til andre platforme. Har du krav til specielle platforme, så lad os tage en snak for at finde en passende løsning.

Softwareløsninger i .NET fra MIRANDA Partners 
Databaseudvikling fra MIRANDA Partners

Databaseudvikling

Vidste du, at databaser udgør en grundpille i de fleste it-systemer? Og at en dårlig konstrueret database kan koste din organisation dyrt på bundlinjen? Men helt ærligt. Hvorfor også sætte sig ind i databaser, når du og dine kollegaer i stedet kan bruge tid på det, I virkelig brænder for og udvikle forretningen?

Ikke desto mindre hænger data og forretningsudvikling unægteligt sammen. Hver dag bliver store mængder af data indsamlet og gemt i jeres systemers databaser. Det kan være data med oplysninger om jeres forretning, jeres kunder og hvordan I performer i organisationen.

Vi sikrer fundamentet

Hvordan kan du være sikker på, at I har en database, der passer til netop jeres behov? Og hvordan udnytter I de mange informationer bedst muligt? Her kommer MIRANDA Partners ind i billedet.

Vi har mange års erfaring med databaseudvikling, databaseanalyse og optimering af databaser. Vi har derfor styr på, hvordan man sikrer fundamentet for et solidt system, og hvordan man får udnyttet data bedst muligt. 

Tøv ikke med at kontakte os for nærmere information. Vi har taget os af adskillige systemer gennem tiden hos både store og små virksomheder. Vi er også klar til at hjælpe dig.

Mange års erfaring med databaseudvikling, analyse og optimering og sikrer fundamentet for et solidt IT-system 
Kontakt os

Kontakt os for at høre mere

Du overvejer at købe et nyt standardsystem, der kan løse mange af de udfordringer, som din organisation står overfor. Standardsystemet lever dog kun op til 80 procent af de krav, som I har, og skal tilpasses for at give maksimal udbytte.

Eller du har brug for at få udviklet et stykke software, som kan synkronisere data fra et system til et andet.

Kontakt os, og få et professionelt bud på hvilken slags softwareudvikling, der vil være optimal for din forretning.

Kontakt os også, hvis I mangler databaseekspertise. Vores databaseorakel står klar i kulissen til at rådgive om jeres udfordringer og give en hjælpende hånd. Han hedder Michael Thomsen og har arbejdet med databaser i over 20 år.

Kontakt os